Piletina sa krompirom i paradajzom

Trebaće vam:

  • pola kg piletine
  • 2 veća luka
  • 4 krompira
  • 2 paradajza
  • motovilec salata

Iseći krompir na kriške debljine nekih centimetar i staviti u rernu da se peče.

U međuvremenu očistiti i iseckati luk pa ga dinstati na maslinovom ulju desetak minuta na laganoj vatri. Dodati piletinu i dinstati još dvadesetak minuta dok meso ne bude gotovo. Gotove kriške krompira slagati u kombinaciji sa paradajzom. Dodati salatu i uživati u obroku!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s